WhatsApp Image 2024-03-25 at 20.41.48

L’Ajuntament de Deltebre constitueix el Consell de Sector Primari per defensar els interessos del sector

L’Ajuntament de Deltebre continua duent a terme el desplegament dels diferents consells de participació ciutadana. Aquesta setmana, per exemple, ha estat el torn del Consell Municipal del Sector Primari, el qual es constitueix amb la finalitat de vetllar per les diferents qüestions relacionades amb aquest sector.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha realçat la contribució del sector primari en el desenvolupament de l’economia del municipi, i ha ressaltat que “des de l’Ajuntament de Deltebre estem i estarem sempre al costat de les necessitats i reclamacions del sector, més encara en l’actual context. Per això, la renovació d’aquest Consell pren més rellevància que mai, i ha d’esdevenir un nexe d’unió i de treball entre l’ajuntament i el sector”.

El Consell del Sector Primari està composat pel teixit associatiu i econòmic del municipi vinculat en aquest àmbit, i suma més d’una vintena de representants amb veu i vot en la presa de decisions. El delegat del Consell, a proposta de l’alcaldia, serà Raúl Arques, arrosser del Delta de l’Ebre. Arques ha explicat que “el Consell és una oportunitat per establir una posició estratègica i comuna que ens permeti defensar els interessos del sector de forma transversal”.

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament de Deltebre realitzarà les constitucions del Consell Municipal de la Gent Gran i del Consell Municipal de la Salut. Aquest últim s’emmarcarà com una acció més dins de la Setmana de la Salut, la qual es durà a terme del 2 al 5 d’abril.

Darreres notícies