IMG_7081

Mescla enforteix la seva aposta i ampliarà el nombre d’estands de menjar i de beguda

Quan resten 46 dies per a la inauguració d’una nova edició de Mescla i de DeltaFira, l’Ajuntament de Deltebre ha dut a terme la presentació del cartell i de les primeres novetats d’una fira que consolida la seva ubicació, al Parc Fluvial del Delta, amb la finalitat d’unir gastronomia i paisatge.

Una d’aquestes novetats, a conseqüència de la festivitat local, són les dates de celebració de la fira. Atès que el dilluns 20 de maig és festiu a Deltebre com a commemoració de la segregació de Tortosa, i que també és festiu a municipis veïns per la segona Pasqua, Mescla s’iniciarà el dissabte 18 al matí i clourà les portes el dilluns a la nit. Oferent així tres dies d’activitats i propostes gastronòmiques per a la ciutadania i per a la gent que ens visita.

A causa de l’èxit de les darreres edicions, enguany s’ha optat per redistribuir l’espai amb la finalitat de donar cabuda a més estands de menjar i de beguda, i ubicar un espai de terrassa vora al riu Ebre. Això permetrà que Mescla compti enguany amb 38 estands, deu més que en l’edició celebrada l’últim any.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha ressaltat l’aposta que s’està duent a terme des del Govern municipal per projectar Mescla. Així, segons Soler “amb aquesta nova distribució volem ampliar el ventall d’oferta existent, però també continuar impulsant una fira que desperta l’orgull de poble i que és el millor aparador possible per projectar ben amunt la marca de Deltebre i els diferents atractius que generen valor afegit”.

Més enllà de les degustacions amb cuiners de primer nivell, que es donaran a conèixer més endavant, també s’enfortiran les degustacions de vins i tapes amb embarcació pel riu Ebre. En total, hi haurà fins a 9 sortides temàtiques que englobaran arts com la música, la dansa, l’humor i la poesia. En les properes setmanes, les entrades per accedir a aquestes embarcacions ja es podran adquirir per internet.

La regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, ha destacat que “estem treballant amb una nova edició de Mescla que blindi el model d’èxit iniciat en els darrers anys per part de l’actual Govern municipal, però també que incorpori noves propostes per continuar projectant el bo i millor del nostre municipi, i que consolidi Mescla com una de les fires de referència del territori”.

De fet, una altra de les novetats d’aquest any esdevé l’adquisició dels tiquets. Així, més enllà de l’habitual punt de venda físic, també s’oferirà l’opció de comprar els tiquets a través de la pàgina web de Mescla i mitjançant unes màquines expenedores que s’instal·laran a la mateixa mostra de gastronomia, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre.

Mescla 2024 comptarà també amb la col·laboració de Nomen Foods, fet que ha agraït l’alcalde en el transcurs de la roda de premsa. El director financer de Nomen Foods, Joan Tomàs, ha expressat que “Mescla és una oportunitat i un espai idoni per a la promoció de l’arròs, de la gastronomia i també de les nostres marques”.

La programació completa de Mescla, com també les actuacions musicals, es donarà a conèixer durant les setmanes vinents mitjançant les xarxes socials i la pàgina web de Mescla, com també amb una pròxima atenció als mitjans de comunicació. En la seva darrera edició, Mescla va superar les 67.000 degustacions durant tot el cap de setmana, superant amb escreix les 27.000 degustacions venudes en l’edició de l’any 2022.

Darreres notícies