Imatge

El festival Rock N’ Riu torna aquest dissabte ampliant la seva programació

El dissabte 13 d’abril, el Centre Fluvial del Delta acollirà una nova edició del festival Rock N’ Riu, que enguany, més enllà de l’actuació dels grups de música locals, amplia el seu programa oferint un mercat de música i de roba de segona mà, i amb activitats culturals que s’allargaran durant tot el dia.

La presentació del cartell, i de la programació, s’ha dut a terme als bucs d’assaig que l’Ajuntament de Deltebre posa a disposició dels grups de música locals. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que en aquesta edició volem engegar una nova etapa del festival Rock N’ Riu, enfortint la seva programació amb més propostes i refermant el nostre compromís, com a Govern municipal, de projectar la cultura del nostre municipi i del territori”.

En aquest sentit, l’activitat s’iniciarà a les 11 h del matí, amb l’obertura de les parades de música i de roba de segona mà. Mitja hora després, a les 11.30 h, es durà a terme la presentació dels llibres Isòsceles de Marta Sans i Les Contractures de Gerard Ballester, guanyadora i guanyador de la XXVI edició dels premis Literaris Terra de Fang que organitza l’Ajuntament de Deltebre. Acabada la presentació, es realitzarà un vermut musical amb el concert de Tomàs Fosch Trio, que donarà a conèixer el seu nou àlbum Swing’ing.  

A la tarda, a partir de les 16 h, els assistents podran gaudir de la música en directe dels DJ’s de l’entitat Recol·lector de Vinils, associació que fomenta la trobada de col·leccionistes i usuaris de música en format de vinil. Finalment, a les 20 hores, s’iniciaran les actuacions dels grups locals amb els concerts de Juno, Mangrana, Crator, MX30 i Chingawhats. La nit continuarà amb una sessió de DJ’s.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha detallat que “durant totes aquestes setmanes hem estat treballant per impulsar un Rock N’ Riu que té l’objectiu, en el seu primer any, de realçar aquest festival aportant nous continguts i propostes culturals que ens permetin gaudir, durant tot el dia, d’una jornada plena de música, de talent local, de cultura i d’oportunitats”.

La jornada disposarà d’un servei de Food Trucks i de barra per a tota la gent que vulgui dinar o sopar al Rock N’ Riu. A més a més, a la nit s’habilitarà un espai de terrassa a l’exterior del Centre Fluvial del Delta.

El Rock N’ Riu va començar a caminar el mes de juliol de l’any 1996 al Passeig Marítim de Riumar, a càrrec de l’associació la Milotxa i sota el nom de Rock&Mar. Dos anys després, i ubicant-se vora el riu Ebre, l’Ajuntament de Deltebre va assumir la seva organització.

Darreres notícies