Imatge

L’Ajuntament de Deltebre engega l’oferta formativa d’aquest primer semestre

Amb el curs Manipulació d’Aliments, que s’ha dut a terme a la sala de formació del Centre Cultural del Delta, l’Ajuntament de Deltebre ha iniciat aquesta mateixa setmana el primer dels tres cursos que ofereix a la ciutadania durant aquest primer semestre de l’any, conjuntament amb IDFO i UGT.

En aquest sentit, la regidora d’Afers Interns i Servei a les Persones, Rosa Casanova, ha explicat, en el marc de l’acte de cloenda del curs de Manipulació d’Aliments, que “des de l’Ajuntament de Deltebre estem treballant per ampliar l’oferta formativa per així donar cobertura a les necessitats plantejades per part dels sectors i per part la ciutadania”. De fet, Casanova ha afegit que “els cursos que presentem són una oportunitat, per una banda, per facilitar la inserció laboral o bé, per altra banda, per aprofundir en els coneixements de la matèria”.

Així doncs, més enllà del curs de Manipulació d’Aliments, que s’ha realitzat aquest dilluns i dimarts, i que ha comptat amb la participació de 13 alumnes, durant el mes de maig i de juny també s’oferirà un curs de Primers Auxilis Bàsics, d’una durada de 30 h, i un curs de Menjador Escolar (perspectiva socioeducativa), d’una durada de 20 h. Les persones es poden inscriure mitjançant el correu electrònic inserciolaboral@deltebre.cat o bé a través del telèfon 611 446 560. Per a més informació es pot consultar l’apartat Oferta Formativa de la web municipal.

Darreres notícies