Imatge 2

Deltebre constitueix el Consell d’Esports fent balanç del projecte esportiu d’aquest darrer any

Continuant en el marc del desplegament dels Consells de Participació que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, aquesta tarda de divendres ha estat el torn de la constitució del Consell Municipal d’Esports, el qual es renova amb la finalitat d’enfortir el seu objectiu de fomentar i impulsar la pràctica esportiva al municipi.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “Deltebre és un municipi referent en la pràctica esportiva gràcies al conjunt de les entitats, i del talent dels diferents esportistes. Per això, des de l’Ajuntament de Deltebre, i de la mà del sector, hem de continuar treballant per blindar el model esportiu i obrir les portes a noves propostes que ens ajudin a integrar l’hàbit de l’activitat física i de la salut entre la ciutadania”. 

Aquesta vegada, el delegat del Consell, i a proposta de l’alcaldia, esdevindrà Àlex Ventura, persona vinculada en el sector i que, a hores d’ara, és l’entrenador d’un club de futbol del territori. En el marc de la sessió, Ventura s’ha compromès “a treballar de forma coordinada amb l’Ajuntament de Deltebre i amb les entitats per contribuir a la funció social i d’hàbits saludables que genera la pràctica esportiva, la qual dona cabuda a molts veïns i veïnes i que, per tant, hem de saber cuidar i promoure”.

D’aquest òrgan en formen part les diferents entitats esportives del municipi “amb la finalitat de sumar, crear sinèrgies i participar en totes aquelles qüestions que ens ajuden a definir el model esportiu del municipi”, tal com ha ressaltat el regidor de Promoció Esportiva i Festes, Èric Bertomeu. Per exemple, en aquesta primera reunió s’ha presentat i debatut el nou Reglament d’Esports que es durà a aprovació del plenari del mes de maig de l’Ajuntament de Deltebre amb la suma de les aportacions efectuades del Consell Municipal de l’Esport.

Finalment, s’ha efectuat el balanç del projecte esportiu del municipi, el qual ha permès, durant tot aquest darrer any, consolidar la marca esportiva de Deltebre amb més esdeveniments, projectar noves accions i augmentar l’oferta d’activitats específiques dirigides a les dones embarassades, als xiquets i xiquetes, a la gent gran i a les persones amb necessitats específiques. El projecte ha estat encapçalat pel director tècnic de Trail de la Federació Catalana Atletisme i assessor tècnic de la Real Federació Española Atletisme, Rafa Flores, qui també continua en el Consell de l’Esport com a dinamitzador esportiu.

Darreres notícies