IMG_7941

L’alumnat de Deltebre planta 150 arbres en els centres educatius del municipi

El dilluns 22 d’abril es va celebrar el Dia Mundial de la Terra i, per a commemorar-ho, des de l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb els serveis d’Imatge de Poble d’Innovia, s’ha impulsat una nova iniciativa mediambiental. Es tracta de la plantació de 150 arbres, de l’espècie Aube, en els centres educatius de l’Assumpció, de Riumar i de Sant Miquel, i també a l’Institut de Deltebre.

L’objectiu principal, com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, és “fomentar la consciència ambiental entre els nostres estudiants i realçar la importància de preservar el Delta i el seu entorn natural”. Aquesta actuació se suma a la resta d’accions que des de l’Ajuntament de Deltebre s’estan impulsant amb la mateixa essència, i des de la base.

En aquest sentit, Soler ha afirmat que “el conjunt de les actuacions que estem implementant i que tenim projectades refermen el nostre compromís ferm amb la sostenibilitat i amb la cura del medi ambient”. De fet, i més enllà de les campanyes de conscienciació habituals i de la instal·lació de més de 800 plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, durant aquests darrers cinc anys, s’han plantat al voltant de 1.000 arbres en diferents carrers, espais i equipaments municipals. Sense anar més lluny, el passat any 2023 els alumnes de les diferents escoles van plantar 250 arbres al Passeig del Riu.

Darreres notícies