Pictogrames Comerços

L’Ajuntament de Deltebre i FECOTUR instal·len 109 pictogrames en comerços del municipi

Tal com es va anunciar el marc de la Setmana de la Salut, l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR, han iniciat la instal·lació de 109 pictogrames en els diferents establiments comercials del municipi. Una actuació que, com ha remarcat la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, ha de permetre “continuar fent passes per fer de Deltebre un municipi més inclusiu i accessible per a totes les persones”.

Aquest migdia, la mateixa regidora, conjuntament amb l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la regidora d’Enfocament Turístic i Sostenibilitat, Lola Casanova, la presidenta de FECOTUR, Estela Acalà, i la presidenta de l’Associació del Transtorn d’Espectre Autista de les Terres de l’Ebre (ATEATE), Noèlia Bonet, i Marta Tomàs, representant de la mateixa entitat, han visitat alguns dels comerços que s’han adherit en aquesta campanya.

En aquest sentit, cal recordar que durant aquest darrer any l’Ajuntament de Deltebre ha instal·lat pictogrames en equipaments municipals i espais d’interès i freqüentats pels infants, com també s’han pintat pictogrames als passos de vianants. Totes aquestes accions s’efectuen amb la col·laboració d’ATEATE, entitat que ha facilitat el corresponent ús dels diferents pictogrames amb la suma de Montea Centre.

Darreres notícies