Foto

Deltebre estrena la imatge de benvinguda al municipi escollida per la ciutadania

Aquesta darrera setmana s’ha dut a terme la instal·lació de la nova imatge que donarà la benvinguda als visitants i veïns i veïnes del municipi. Una imatge que ha estat escollida a través d’un procés de participació ciutadana que s’ha concretat mitjançant el compte Facebook de l’Ajuntament de Deltebre.

D’aquesta manera, prèvia selecció tècnica de les fotografies finalistes, la imatge més votada ha estat la d’Agustí Polet. La fotografia, amb més de 300 m’agrada, representa una posta de sol sota l’atenta mirada d’un grup de flamencs. La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha destacat que “aquesta acció ha permès que la ciutadania de Deltebre esculli de manera directa quina és la imatge més representativa del municipi durant la temporada de tardor i hivern”.

La imatge s’ha ubicat al plafó de l’entrada per l’Avinguda Goles de l’Ebre, al costat de l’oficina d’informació, amb el nou emblema de l’Ajuntament de Deltebre i el nom de l’autor. El guanyador del concurs gaudirà d’una estada d’un cap de setmana per a dues persones,  en règim de pensió complerta a qualsevol dels albergs de la XANASCAT (Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya).

Darreres notícies