12391777_913426118706505_4338349249256427319_n

L’Ajuntament de Deltebre organitza una cursa solidària per tal de recollir aliments

Amb el nom de “Cursa dels Innocents”, l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb la col·laboració de EsRiugest, ha programat una cursa solidària per tal de realitzar un recapte d’aliments per a les famílies que més ho necessiten. En aquest sentit, la prova esportiva es realitzarà el proper dia 27 de desembre i tots els participants hauran de lliurar un aliment per tal de poder inscriure’s al recorregut.

El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha destacat que “amb aquesta cursa tenim la voluntat de complir dos objectius. El primer, ajudar a la gent del municipi més desafavorida i, el segon, continuar impulsant la pràctica de l’esport entre la ciutadania de Deltebre”. De fet, Franch ha explicat que “la idea de l’actual equip de govern és la d’enfortir aquestes accions esportives i impulsar-ne de noves de cara al vinent any”.

Com a novetat, enguany la cursa solidària està dividida en dues categories: la infantil i la d’adults. D’aquesta manera, els més petits, a les 18.30 hores, tindran un recorregut especial per tal de fomentar la seva participació en la prova. Pel que fa a la categoria d’adults, que començarà a les 19 hores, es mantindrà el recorregut interurbà de 3,5 quilometres que separa el punt de sortida de l’església parroquial de l’Assumpció amb el punt d’arribada de l’església parroquial de Sant Miquel.

Tots els participants que vinguin disfressats tindran la oportunitat de poder aconseguir un premi especial. Els aliments que es recullin es lliuraran a les dues Càrites del municipi.

Darreres notícies