Camins Rurals

L’Ajuntament de Deltebre aposta per millorar la imatge del municipi mitjançant la contractació d’empreses municipals

L’Ajuntament de Deltebre ha licitat aquestes darreres setmanes, i mitjançant diferents concursos a través de l’oficina local de contractació (OLC), el servei de neteja i manteniment de les vies públiques, camins rurals, platges, neteja de zones verdes de Deltebre i del nucli de Riumar. Una acció que s’emmarca amb la finalitat de millorar la imatge del municipi, tal i com va determinar la ciutadania en els passats pressupostos participatius.

En aquest sentit, durant la setmana passada ja es van començar a realitzar les primeres accions de manteniment de camins rurals, així com també la neteja de zones verdes i neteja de platges. La propera setmana ja estaran tots els contractes en plena activitat.  L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “una de les demandes constants de la ciutadania és la millora de la imatge del municipi”.

Per aquest motiu, Soler ha afirmat que “amb la contractació d’empreses externes no només treballem en la línia d’adequar el municipi, sinó que també dinamitzem l’economia local donant suport a les empreses del municipi”. De fet, totes les empreses registrades al RELDE (Registre Municipal d’Empreses) han estat convidades a presentar la seva oferta per a dur a terme les tasques de manteniment i neteja.

Amb aquesta acció, la brigada municipal es podrà encarregar de prestar els serveis més urgents del dia a dia amb més eficiència i amb més brevetat. El tinent d’alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble, Salvador Bertomeu, ha destacat que “esperem que, a curt termini, la ciutadania pugui copsar un canvi en la imatge del municipi malgrat la limitació de recursos econòmics”. Alhora, Bertomeu ha destacat que “des de l’equip de govern estem treballant amb un pla d’imatge de poble que ha de permetre establir una planificació de les prioritats del municipi a partir d’una anàlisi extensa dels serveis”. Aquest estudi, que ha d’estar enllestit a finals d’any, serà un full de ruta en els propers 12 anys i, alhora, també ha de ser una de les bases del proper POUM de Deltebre.

Durant les properes setmanes i mesos també està previst que es treguin concursos d’altres àmbits d’imatge de poble com són el manteniment d’instal·lacions esportives, el manteniment de desaigües i el manteniment del cementeri municipal. Paral·lelament, i continuant amb la campanya Deltebre Net i per tal de disposar d’una imatge adequada, es continua demanant la implicació de la ciutadania per mantenir els solars i terrenys nets.

Darreres notícies