IMG_3768

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres de l’Escola de Música

Aquests dies han començat les obres de l’Escola de Música que s’ubicarà a l’edifici de l’Escola Bressol per tal d’aprofitar un equipament que, actualment, està infrautilitzat atès que en el darrer curs escolar hi havia 60 alumnes matriculats d’una escola que té capacitat per a 250 nens i nenes. Aquest matí l’equip de Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat una visita d’obres al nou equipament que s’està construint.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “l’objectiu d’aquesta actuació és la d’agrupar en un mateix equipament l’ensenyament reglat i complementari de manera que tinguem un espai totalment adaptat i amb les millors condicions possibles per a l’alumnat i per al professorat”. En la mateixa línia, l’alcalde ha destacat que “la posada en funcionament de l’Escola de Música és una de les demandes històriques de la ciutadania i, per aquest motiu, des de l’equip de govern hem considerat prioritari dur a terme aquesta actuació a fi de donar major oferta cultural i formativa en l’àmbit musical des de ben petits”.

D’aquesta manera, amb la futura posada en funcionament de l’Escola de Música, els alumnes podran rebre un ensenyament de qualitat amb unes condiciones idònies per a formar-se en aquesta matèria. El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha manifestat que “és necessari que Deltebre disposi d’una Escola de Música moderna que permeti formar als alumnes principiants i als professionals que vulguin desenvolupar la seva tècnica”.

Les obres, que tenen un cost al voltant de 30.000€, finalitzaran durant aquest mes de setembre sense impedir el funcionament ordinari de l’Escola Bressol. Una vegada acabada la rehabilitació de l’edifici, es tramitarà a la Generalitat l’homologació de l’espai per a implementar l’Escola de Música.

Les obres han començat una vegada aprovada i signada la modificació de la concessió entre l’Ajuntament de Deltebre i l’empresa Residència Tercera Edat l’Onada SL, a cost cero per a l’Ajuntament, a fi de compartir l’espai amb l’Escola de Música.

Darreres notícies