equipamentsesportius

L’Ajuntament de Deltebre impulsa la millora dels equipaments esportius municipals

Aquesta mateixa setmana s’han iniciat els treballs de neteja, manteniment, control i millora dels equipament esportius municipals a partir de l’adjudicació que l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat mitjançant concurs obert a través de l’Oficina Local de Contractació.

La finalitat d’aquesta contractació és la de prestar un servei integral i més adequat, així com disposar dels equipaments esportius (Camp de l’Aube, Pavelló Josep Luque, Camp Nou i Pavelló Lo Salat) amb les millors condicions possibles. De fet, l’empresa adjudicatària haurà de realitzar el servei de neteja i manteniment de les instal·lacions a partir del seu ús, el servei de vigilància i el servei de consergeria.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el fet de prestar el servei de forma integral proporciona una gestió més eficient, amb una interlocució més àgil i, a la vegada, permet que l’ajuntament compti amb més dotacions de personal enfocades a la imatge de poble general”. En la mateixa línia, l’alcalde ha afegit que “amb aquesta mesura volem fer un pas endavant pel que fa al manteniment dels equipaments esportius de manera que, en primer lloc, estiguin amb condicions òptimes i, en segon lloc, presentin una sèrie de millores que s’adeqüin a les necessitats actuals de les instal·lacions”.

En aquest sentit, entre les millores plantejades destaquen la instal·lació d’un equip de megafonia al Camp de l’Aube, l’adquisició d’un marcador electrònic per donar plena cobertura als camps de l’Aube i Camp Nou, subministrament de porteries mòbils al Camp Nou, renovació del cartell d’entrada a les instal·lacions del Camp de l’Aube i al pavelló Josep Luque i millora de l’accés a les instal·lacions.

Darreres notícies