jardineria2

L’Ajuntament de Deltebre promou l’adequació dels espais verds del municipi

El govern de l’Ajuntament de Deltebre segueix treballant en la línia de millorar la imatge del municipi. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’ha posat en funcionament el servei de manteniment, conservació i plantació de les zones verdes del municipi i d’altres espais com són el cas de les rotondes.

D’aquesta manera, es posarà en èmfasi el manteniment de les zones singulars i turístiques del municipi com són el cas, per exemple, del Passeig del Riu i el Parc del Riu, i també en aprofundir en la neteja i manteniment de les herbes de les voreres de les vies públiques. A més, es realitzarà el plantat de flors de temporada un mínim de tres cops a l’any en diversos espais del municipi.

Totes aquestes accions, entre d’altres, s’inicien a partir de la contractació d’una empresa externa, mitjançant concurs públic, que el consistori ha efectuat a través de l’Oficina Local de Contractació. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació ens ha de permetre, en primer lloc, millorar l’estat dels espais verds del municipi i, en segon lloc, alliberar el personal de l’Ajuntament per tal que puguin realitzar actuacions de xoc i emergència en relació a la imatge de poble general”.

Més enllà dels serveis de manteniment, l’empresa també s’haurà d’encarregar, a partir d’una proposta consensuada, d’adornar i adequar la rotonda del Vivet de Jesús i Maria, així com també la rotonda de la Porta Central. L’alcalde ha destacat que “hem de cercar una solució eficient per donar imatge i contingut a la rotonda del Vivet ja que, si bé actualment la seva funcionalitat és discutible, està ubicada en una de les zones més transitades del municipi i no pot seguir en les condicions actuals”.

Aquest contracte té una durada mínima de tres anys, un fet que permetrà realitzar inversions estructurals a meitat termini per tal de millorar la imatge del municipi. Al mateix temps, s’ha optat per diferenciar el contracte del casc urbà respecte a Riumar per tal d’adequar de manera específica, i depenent les necessitats, les freqüències de manteniment al llarg de l’any.

Darreres notícies