noumagatzemmunicipal

L’Ajuntament de Deltebre estrena el nou magatzem municipal

Aquesta mateixa setmana han finalitzat els treballs de millora que han permès traslladar el magatzem municipal de l’Ajuntament de Deltebre atès que l’antic l’emplaçament estava ubicat al centre del nucli urbà de la població, no complia amb els requisits exigibles i, a més, s’havia quedat curt de capacitat.

En aquest sentit, el nou equipament, situat al carrer País Valencià, duplica l’espai que tenia actualment ja que compta amb 1500m2 i millora el sistema d’emmagatzematge per tal de facilitar el dia a dia de la brigada municipal i de l’equip de neteja.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “amb el trasllat del magatzem de la brigada, més enllà d’oferir un millor servei, tindrem l’oportunitat de donar un nou ús a l’equipament que actualment està ubicat al centre de La Cava”. A hores d’ara s’està estudiant la utilitat que es podria donar a l’antic magatzem municipal.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i regidors de govern han visitat aquest matí el nou equipament juntament amb una part del personal de la brigada i de la neteja i han mantingut una reunió de treball. Aquest canvi d’ubicació suposa un salt de qualitat per a les condicions de treball del personal i s’emmarca amb l’objectiu de seguir treballant per millorar la imatge del municipi.

Darreres notícies