Lipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Carlos Serra i Ventura
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció

L’Ajuntament de Deltebre treballa per oferir una comunicació de qualitat, plural i àmplia sobre la corporació, alhora que facilita i potencia la participació de la ciutadania, i les entitats i les associacions mitjançant els diferents canals de difusió del consistori.

De fet, en aquests darrers quatre anys l’Ajuntament de Deltebre ha fet una àmplia aposta per innovar en la comunicació del consistori. Per exemple, ha estat un dels primers ajuntament de Catalunya en disposar de comunicació mitjançant WhatsApp.

Delta.Cat

Ràdio Delta, però també amb imatges. Amb més de 30 anys d’experiència, l’emissora municipal del municipi té la finalitat principal de cercar la proximitat entre la ràdio i l’oient a partir dels diferents programes i notícies locals que aquesta realitza diàriament.

Desaigüe

El butlletí d’informació local Desaigüe es publica trimestralment i té com a objectiu informar a la ciutadania sobre les diferents notícies que han succeint al municipi durant els darrers mesos. En aquest sentit, la publicació compta amb diferent apartats per tal de difondre les informacions d’una manera més pedagògica.

Responsable de premsa i comunicació del consistori

Podeu contactar amb el responsable de premsa i comunicació a la següent adreça de correu electrònic: difusio@deltebre.cat.

Xarxes socials

L’Ajuntament de Deltebre compta amb una presència activa a les diferents xarxes socials per tal de facilitar i afavorir la comunicació directa amb la ciutadania:

Darreres notícies