Campanya de participació ciutadana per triar la imatge de benvinguda

1 d'octubre de 2015

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament una campanya de participació ciutadana a través de les xarxes socials, a partir de la qual la ciutadania podrà escollir la imatge que considerin més adequada per tal que aquesta doni la benvinguda als visitants i veïns i veïnes del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquesta iniciativa s’emmarca en la voluntat de què la ciutadania participi i doni la seva opinió en diferents assumptes, de qualsevol temàtica, que afectin al municipi”. De fet, durant el mes d’agost, la ciutadania va poder escollir el nom d’una plaça en commemoració del procés de transició nacional i a breu termini estan previstes altres accions en aquesta mateixa línia.

Aquesta campanya té la finalitat de trobar una imatge representativa de la temporada de la tardor i l’hivern a Deltebre. En aquest sentit, la fotografia haurà d’estar relacionada amb les següents temàtiques: paisatge, fauna, esports d’hivern i gastronomia. Les fotografies s’hauran d’enviar a l’Ajuntament de Deltebre mitjançant correu electrònic (turisme@deltebre.cat) i les millors es penjaran a les xarxes socials per tal que la ciutadania esculli la imatge que més els agradi.

La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha explicat que “aquesta idea té la finalitat de què la ciutadania esculli directament quina és la imatge que creuen que millor representa el municipi de Deltebre durant els mesos de tardor i d’hivern”. La imatge s’ubicarà al plafó de l’entrada per l’Avinguda Goles de l’Ebre, al costat de l’oficina d’informació, amb el nom de l’autor/a.

El guanyador/a del concurs gaudirà d’una estada d’un cap de setmana per a dues persones, en règim de pensió complerta a qualsevol dels albergs de la XANASCAT (Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya). El termini per presentar les fotografies finalitza el dilluns 19 d’octubre.

Els comentaris estan tancats.

X