Joventut

Joventut

Els joves de Deltebre són el futur del municipi i per aquest motiu s’han de tenir en compte a l’hora de prendre decisions que puguin afectar al desenvolupament del municipi. En aquest sentit, es treballarà en la línia de crear un Consell de Participació de Joventut que doni veu a les inquietuds dels joves del municipi i que treballi per tal de donar respostes eficients i efectives a les seves sol·licituds atenent a les possibilitats i competències de l’Ajuntament de Deltebre.

En aquest apartat també podreu trobar respostes a moltes de les qüestions que afecten a la joventut de Deltebre. Per aquest motiu, us deixem uns sèrie d’enllaços que us poden servei d’ajudar a l’hora de respondre a les vostres preguntes:

Estudis i formació
Si vols consultar totes les oportunitats que tens en relació amb el teu present i futur acadèmic, et recomanem que visitis aquest enllaç

Habitatge
Un dels passos més complexos és prendre la decisió de deixar de viure a casa dels pares i emancipar-te. Si aquest és el vostre cas, i si busqueu un pis o una casa, al següent enllaç trobareu eines que us ajudaran a l’hora de realitzar aquest pas i us informaran per a poder prendre aquesta decisió de la manera més adequada.

Treball
Al següent enllaç trobaràs informació i resposta als teus dubtes per tal d’orientar-te al mercat laboral i cercar la feina que més s’adeqüi al teu perfil professional.

Pla Local de Joventut
En aquest enllaç podeu consultar el pla, que marca les línies d’acció a seguir en matèria de Joventut en el període 2017-2021.