IMG_1732

Deltebre inaugura l’Espai Assistencial Dr. Joan Santigosa amb el servei de rehabilitació

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament l’Espai Assistencial Dr. Santigosa. Un centre que té la finalitat d’esdevenir un espai per a l’atenció de totes aquelles persones que necessiten certes cures mèdiques i atencions especials, com és el cas del servei de rehabilitació.

És, de fet, amb la nova base d’ambulàncies i amb el servei de rehabilitació que l’Espai Assistencial Dr. Joan Santigosa ha obert les portes a la ciutadania. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que ”és molt important mantenir aquest servei a Deltebre atès que suposa un gran benefici per a totes aquelles persones del municipi que, diàriament, necessiten aquesta atenció especialitzada”.

De fet, l’alcalde ha recordat que “l’actual equip de govern ha treballant intensament i incansablement per assegurar el manteniment del servei de rehabilitació a Deltebre”. Finalment, Soler ha afegit que “disposar d’aquest equipament reafirma la nostra condició de capitalitat del Delta de l’Ebre”. I és que el centre no només donarà servei a la ciutadania del municipi sinó que també a les poblacions veïnes.

Per a la seva prestació, l’Ajuntament de Deltebre ha cedit un dels espais del nou centre assistencial, durant els proper 10 anys, per a la realització del servei de rehabilitació. A canvi, l’empresa adjudicatària, Gestió i Prestació de Serveis de salut (GiPSS), ha realitzat la inversió necessària i l’adquisició de nous aparells. És per aquest motiu que,el gerent de l’Institut Català de la Salut al camp de Tarragona i les Terres de l’ Ebre i gerent de GiPSS el Dr. Pere Àngel Montserrat, ha manifestat que “aquest nou espai és una molt bona notícia per a la ciutadania, atès que rebran un millor servei, i també per als professionals ja que d’unes condicions òptimes per a fer la seva feina”.

Un centre que recorda l’essència del Dr. Joan Santigosa
El centre ha estat inaugurat pel Dr. Toni Santigosa, fill del Dr. Joan Santigosa qui, durant tota la seva trajectòria professional es va dedicar a l’atenció a les persones del municipi al Centre d’Atenció Primària de Deltebre. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “el Dr. Joan Santigosa era una d’aquelles persones admirades, referents i estimades per la ciutadania del municipi gràcies a la seva tasca i dedicació al servei de la població”.

El Dr. Toni Santigosa, que ha estat acompanyat pels familiars, s’ha mostrat “profundament orgullosos i agraïts per aquest gest de l’Ajuntament de Deltebre. Alhora, també han desitjat que “aquest centre, igual com va realitzar el meu pare amb anterioritat, pugui complir amb la seva tasca de donar servei a totes aquelles persones que ho necessiten”.  De fet, està previst que el centre, a curt termini, doni més serveis a la ciutadania de Deltebre mitjançant la instal·lació de la Federació d’Entitats de les Terres de l’Ebre.

L’Ajuntament de Deltebre continua treballant per ajudar a les persones que més ho necessiten. Així, la regidora d’Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha destacat que “el servei a la gent del municipi és un dels pilars més rellevants per a l’actual equip de govern”. De fet, Ventura ha recordat que “el pressupost d’aquest 2016 contempla un augment del 111% en la partida d’atenció a les persones”.

Darreres notícies