El Govern

 
Cartipàs2

lluis

Lluís Soler i Panisello

Alcalde de Deltebre

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau  en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La darrera legislatura 2011 – 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. Actualment és alcalde de Deltebre i president de CDC al Baix Ebre. Més personal

mail_22_facebook3_twitter4_instagram

 

1

Anna Giménez i Uribe

Tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural

Anna Giménez és la gerent i copropietària d’una empresa agroalimentària del municipi. Més enllà de la seva tasca professional, Giménez també és vicepresidenta de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE). Més personal

mail_22_facebook

 

2Kilian Franch i Arques

Tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals

Kilian Franch és Llicenciat en enginyeria industrial, fet que li va permetre treballar en el sector del subministrament elèctric. Aquests darrers quatre anys, Kilian ha exercit de gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre. Actualment forma part de l’executiu de CDC Baix Ebre i és conseller a l’oposició a l’ens comarcal.

mail_22_facebook3_twitter4_instagram

 

4Salvador Bertomeu i Bertomeu

Tinent d’alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble

Salvador Bertomeu és empresari del sector de la construcció. A nivell polític, Bertomeu ha estat tinent d’alcalde i regidor de Serveis Municipals (2007-2009) i conseller comarcal del Baix Ebre (2010-2011). Durant la darrera legislatura va ser regidor a l’oposició. Actualment també és president de l’Associació Cultural Recreativa i Agrícola de la Ribera d’Ebre de La Cava.

mail_22_facebook4_instagram

7

Carlos Serra i Ventura

Tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana

Carlos Serra és Diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. Actualment desenvolupa la seva tasca professional com a mestre a una de les escoles del territori. També és conseller a l’oposició a l’ens comarcal del Baix Ebre.

mail_22_facebook4_instagram

 

 

5Lluïsa Ventura i Galiano

Regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones

Lluïsa Ventura és Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la Universitat Autonòmica de Barcelona amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

mail_22_facebook4_instagram

 

6

Francisco Castro i Casanova

Regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats

Francisco Castro ha estat sempre vinculat amb el món del transport. De fet, actualment és gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi.

mail_22_facebook4_instagram

 


6

Robert Bertomeu i Callau

Regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble

Fortament vinculat amb el sector esportiu i de les tradicions del municipi, Robert Bertomeu treballa en el sector de la fusta

mail_22_facebook4_instagram

 

X