El Govern

 
Cartipa?s2

lluis

Lluís Soler i Panisello

Alcalde de Deltebre

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau  en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La darrera legislatura 2011 – 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. Actualment és alcalde de Deltebre, diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i membre de la direcció executiva del Partit Demòcrata Català.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagendaMés Personal

1

Anna Giménez i Uribe

Tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural

Anna Giménez és la gerent i copropietària d’una empresa agroalimentària del municipi. Més enllà de la seva tasca professional, Giménez també és vicepresidenta de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE).

mail_22_facebookagendaMés Personal

 

2Kilian Franch i Arques

Tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals

Kilian Franch és Llicenciat en enginyeria industrial, fet que li va permetre treballar en el sector del subministrament elèctric. La darrera legislatura (2011 -2015), Kilian ha exercit de gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre. Actualment és el president comarcal del Partit Demòcrata Català, conseller d’EbreTerra al Consell Comarcal del Baix Ebre i membre del Consorci d’Aigües de Tarragona.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagenda

 

4Salvador Bertomeu i Bertomeu

Tinent d’alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble

Salvador Bertomeu és empresari del sector de la construcció. A nivell polític, Bertomeu ha estat tinent d’alcalde i regidor de Serveis Municipals (2007-2009) i conseller comarcal del Baix Ebre (2010-2011). Durant la darrera legislatura, del 2011 al 2015, va ser regidor a l’oposició.

mail_22_facebook4_instagramagenda

7

Carlos Serra i Ventura

Tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana

Carlos Serra és Diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. A banda de la seva dedicació a l’Ajuntament de Deltebre, Serra també és el president de l’agrupació local del Partit Demòcrata, així com també conseller de Serveis Socials a l’ens comarcal del Baix Ebre.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagendaMés Personal

 

 

5Lluïsa Ventura i Galiano

Regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones

Lluïsa Ventura és Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la Universitat Autonòmica de Barcelona amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagendaMés Personal

 

6

Francisco Castro i Casanova

Regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats

Francisco Castro ha estat sempre vinculat amb el món del transport. De fet, actualment és gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagenda

 


6

Robert Bertomeu i Callau

Regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble

Fortament vinculat amb el sector esportiu i amb les diferents tradicions del municipi, Robert Bertomeu forma part d’una empresa familiar relacionada amb el sector de la fusta.

mail_22_facebook3_twitter4_instagramagenda