Nous Agents

Deltebre reforça els efectius de la Policia Local durant l’estiu amb 4 nous agents

Amb l’objectiu d’enfortir el servei que ofereix la Policia Local de Deltebre durant l’època estival, l’Ajuntament ha contractat quatre nous agents, durant els mesos de juliol, agost i setembre, que se sumaran als que actualment conformen el cos de la policia.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la contractació d’aquests quatre nous agents té la finalitat principal de millorar la seguretat ciutadana i de donar resposta a les necessitats del municipi durant els mesos d’estiu”. De fet, en aquest període es produeix un augment de població al municipi i a la urbanització de Riumar.

Els nous agents interins, 3 homes i 1 dona, han estat seleccionats després d’un procés selectiu, obert a tota la ciutadania, realitzat la setmana passada. Per al regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, la incorporació dels nous efectius policials és una mostra de què “des de l’actual equip de govern es treballarà en la línia de millorar la seguretat i d’actualitzar el servei que es presta a la ciutadania”.

Actualment la plantilla de la Policia Local de Deltebre, amb la contractació d’aquests quatre nous efectius, està composada 26 agents.

Darreres notícies