Jornades

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec

Amb la finalitat d’impulsar els productes tradicionals del territori, l’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (FECOTUR) han presentat la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec que es duran a terme del 6 al 22 de novembre.

El regidor d’Acció Comercial, Francisco Castro, ha explicat que “des de l’Ajuntament donem ple suport a totes aquestes iniciatives que permeten, en primer lloc, dinamitzar el producte local i de qualitat i, en segon lloc, impulsar l’economia del municipi”.

En total 8 restaurants del municipi (Nuri, Nicanor, Paca, Tres Cantons, Can Casanova, Mas Prades, Lo Carrilet XXI i Barbacoa Rafael) s’han adherit a aquesta iniciativa oferint menús que oscil·len entre els 12 i 35 euros.

El vicepresident de FECOTUR, Ricard Chopo, ha explicat que “la voluntat de la Federació és la de continuar realitzant accions que ajudin a promocionar el comerç del municipi”. De fet, durant tot l’any la Federació de Comerç i Turisme han realitzat més de 16 campanyes com és el cas de la Diada del Musclo, la Fira ForaStocks, el mercadet de Nadal, etc.

Tota la gent que opti per participar en aquestes jornades gastronòmiques de l’ànec tindran l’oportunitat d’aconseguir diferents premis.

Darreres notícies