DescobreixDeltebre

El compte Instagram Descobreix Deltebre se situa com un dels més ben valorats de tota Catalunya

L’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local de Catalunya ha publicat el rànquing dels perfils d’Instagram que gestionen les diverses Oficines de Turisme. En aquest, el compte Descobreix Deltebre se situa en la novena posició de tota Catalunya i per davant de municipis com Lleida, Salou, Roses, Figueres, etc.

De fet, actualment el perfil compta amb més de 5.600 seguidors i més de 320 fotografies publicades. La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha destacat que “continuarem treballant en totes aquelles eines que aportin un valor afegir a la promoció i difusió turística del nostre municipi”. De fet, Giménez ha avançat que actualment s’està gestionant el projecte d’una nova plana web de turisme de Deltebre.

Aquest rànquing també incorpora una altra classificació: els comptes de turisme que més m’agrada tenen a les seves fotografies. En aquest cas, el perfil Descobreix Deltebre es situa en una meritòria sisena posició per davant, per exemple, dels comptes de Tarragona, Girona, Lleida, Salou, Valls, etc.

Cal destacar que des de la seva posada en funcionament, el compte ha anat pujant de seguidors de manera significativa. Això ha causat que, paral·lelament, la posició en aquest rànquing també hagi anat ascendint. Al mateix temps, i en la nova línia de comunicació del consistori, l’Ajuntament també disposa d’altres perfils que permeten seguir l’actualitat del municipi així com els diferents actes i esdeveniments programats.

Darreres notícies