800 vegades Més Ebre

En un context de transició com l’actual, que afecta a tots els àmbits, inclosos els mitjans de comunicació, és d’agrair l’aposta veraç per la informació de proximitat que realitza, cada divendres, Més Ebre. De fet, en el transcurs d’aquestes 800 publicacions, el setmanari s’ha reafirmat com un referent i un actor principal en la reafirmació de la identitat del nostre territori.

És d’elogiar que aquesta efemèride arribi, justament avui mateix, amb nou format i disseny. És evident, doncs, que Més Ebre continua treballant, a partir de la innovació i de l’esforç, amb l’objectiu de seguir creixent per tal de consolidar-se com un mitjà de comunicació de referència, plural i rigorós que enforteix el municipalisme.

Per aquest motiu, mitjançant aquestes línies, voldria donar la meva més sincera enhorabona a tota la gent i a tots els professionals que han fet i fan possible aquest projecte i encoratjar-los a continuar treballant en la mateixa direcció. Moltes felicitats i endavant!

Lluís Soler i Panisello
Alcalde de Deltebre