UGT

L’Ajuntament impulsa iniciatives de formació per facilitar l’accés al mercat laboral de la joventut

L’Ajuntament de Deltebre continua treballant per tal de cercar accions que permetin donar una sortida laboral als col·lectius que més estan patint l’actual conjuntura econòmica, com és el cas de la joventut.

En aquesta línia, recentment s’ha signat un conveni de col·laboració amb UGT per tal de desenvolupar diferents accions formatives adreçades a les persones que actualment es troben en situació de desocupació. De fet, una d’aquestes primeres actuacions és la posada en funcionament del programa “Construeix el teu futur”. Un programa, en el qual participen 10 joves d’entre 16 i 24 anys que té la finalitat de què els participants retornin al sistema educatiu o bé que s’insereixin al mercat laboral.

La regidora d’Inserció Laboral, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des de l’actual equip de govern estem cercant les formules més adequades, atenent als recursos dels quals disposem, per tal de facilitar i ajudar la sortida al mercat laboral de la ciutadania que actualment no disposa de cap ocupació a través de la formació”.

En aquest mateix marc, l’Ajuntament de Deltebre també ha signat un conveni amb la Fundació Gentis a fi de col·laborar amb totes les accions formatives que està duent a terme l’entitat. Alhora, també cal remarcar que des del consistori també s’ha donat suport al programa Garantia Juvenil el qual presta acompanyament i suport personalitzat per als joves.

Darreres notícies