IMG_5827

Deltebre celebra les Festes del Turisme amb activitats per a tota la família

L’Ajuntament de Deltebre organitza aquest proper cap de setmana les Festes del Turisme al nucli de Riumar amb un programa molt complert que conté actes culturals, lúdics i esportius.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha agraït la implicació de les diferents entitats, associacions i comerços que col·laboren amb les festes. Giménez ha afegit que “enguany hem volgut donar un èmfasi especial a les festes del turisme seguint la mateixa línia del model de l’any anterior i apostant per a què els visitants i els veïns i veïnes puguin realitzar diferents activitats durant els tres dies de festa”.

En aquest sentit, els actes començaran divendres la tarda, a la Plaça Europa, amb la 2a Jornada del Musclo organitzada per Fecotur. Més tard, tindrà lloc la presentació i inauguració de les Festes del Turisme i la nit acabarà amb el concert de Joan Rovira. Dissabte continuaran les activitats, matí i tarda, amb la Macromarató de Fitness a la platja, el Campionat de Lluita de platja, organitzat per l’associació de karate Kushinkai de Deltebre, i la cursa Garxal Desert Race, organitzada per la UE Lo Passador.

El mateix dissabte, a partir de les 18.00 hores i al passeig marítim, s’obrirà el tradicional Mercadet d’Estiu, amb la participació dels comerços locals, i, ja a la nit, sopar i ball popular a la plaça d’Europa. En el transcurs de l’acte tindrà lloc el reconeixement al Mèrit Turístic que té com a objectiu homenatjar aquelles persones o empreses que han contribuït al desenvolupament del sector turístic de la població.

Finalment, el diumenge al matí hi haurà una Desfilada de Gossos a càrrec de Deltarescat, el Mercadet d’Estiu i un Vermut popular amb degustació de musclo, patrocinat Frepromodel. Cal destacar que els tiquets del vermut i del sopar es poden adquirir a l’EAC de Riumar i a l’Ajuntament de Deltebre.

Aposta pel turisme i per Riumar 
En el transcurs de tot l’estiu, i en el marc de la campanya “Estiu Actiu”, des de l’Ajuntament de Deltebre s’organitzen diferents activitats al nucli de Riumar. En aquest sentit, cada dimarts hi ha caminades, els dijous música en directe, els dissabtes, mercat i, en dies assenyalats, cinema a la fresca i altres activitats lúdiques. Alhora, recentment s’ha posat en funcionament un Espai d’Atenció Ciutadana i un Punt d’Informació Turística a Riumar.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç

Darreres notícies