fotoaules

L’Ajuntament i la URV engeguen una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària

La conferència “El Ferrocarril a les Terres de l’Ebre”, realitzada per Quimo Panisello, ha donat el tret de sortida a un nou curs de les Aules d’Extensió Universitària dirigides a la gent gran que organitzen de manera conjunta l’Ajuntament de Deltebre i la Universitat Rovira i Virgili.

Enguany s’han programat 7 conferències que analitzen diferents àmbits com són el cas de la història, l’alimentació, l’esport i les noves tecnologies. A més, també s’ha programat una sortida cultural i una trobada conjunta entre totes les aules d’extensió universitària que es realitzin al territori.

El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha manifestat que “la finalitat principal d’aquestes sessions és oferir al sector de la gent gran una oportunitat per tal que aprofundeixin els seus coneixements en diverses temàtiques”. Les classes tindran lloc un dimecres al mes, a les 18 hores, a la sala de Plens de l’Ajuntament.

El període d’inscripció finalitza el proper 31 d’octubre. El preu de matrícula per a tot el curs és de 15€ i, en cas que els alumnes estiguin ja jubilats, La Caixa subvenciona el cost de la matrícula si és el cas que es cobra la pensió mitjançant aquesta entitat.

Darreres notícies