img_4445

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres del nou Espai d’Atenció de Serveis Socials

L’adequació de l’equipament que acollirà el nou Espai d’Atenció dels Serveis Socials de Deltebre ja està en marxa des de la setmana passada. En aquest sentit, aquest servei es traslladarà a l’actual sala d’actes de la Biblioteca, a l’edifici del costat de l’Ajuntament de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “aquest canvi té la finalitat de prestar un millor servei a les persones usuàries atès que les actuals instal·lacions eren deficitàries a l’hora de d’atendre i oferir un servei de qualitat i proximitat a la ciutadania”. D’aquesta manera, el nou espai tindrà aproximadament 82 m2 distribuïts en un vestíbul que acollirà la recepció i sala d’espera, quatre despatxos i una sala de reunions que a la vegada servirà d’arxiu. En el disseny del projecte s’ha tingut en compte l’aplicació de mesures mediambientals.

La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “des de l’equip de govern seguim treballant en la línia d’enfortir els serveis socials del municipi i oferir el millor servei possible a la ciutadania en totes les gestions que realitzi a l’administració”. I és que, de retruc, el canvi d’ubicació de la seu dels serveis socials causarà que l’atenció a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre sigui més àgil atès que sovint es veia col·lapsada pel nombre d’usuaris dels serveis socials.

Les obres, que van començar a finals d’octubre, es preveu que estiguin enllestides a principis de desembre per poder realitzar el trasllat abans de final d’any. L’adequació d’aquest espai i la posterior reforma de la seu actual dels serveis per transformar-los en diferents sales d’atenció de l’EAC tenen un cost aproximat de 28.000€.

Les obres es van adjudicar a partit d’un concurs públic realitzat mitjançant l’Oficina Local de Contractació que ha posat en marxa l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre i que fomenta la transparència en les adjudicacions i contractes que es realitzen des del consistori deltebrenc.

Darreres notícies