Comunicat Ajuntament de Deltebre

En relació als treballs de pintura realitzats al Parc del Riu del nucli de Jesús i Maria, que han causat la desaparició del mural en contra del transvasament realitzat per l’autor local Júlio Aliau i impulsat per la Plataforma en Defensa de l’Ebre, des de l’Ajuntament de Deltebre volem detallar que:

1) L’equip de govern sempre ha mostrat la seva postura contrària al transvasament de l’Ebre en el plenari del consistori, així com també participant activament en les concentracions i mobilitzacions organitzades per la pròpia Plataforma en Defensa de l’Ebre.

2) La desaparició del mural esmentat és causada per una descoordinació operativa i, en cap cas, per cap ordre expressa de l’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre per a esborrar el mural.

3) Una vegada esborrat, des de l’Ajuntament de Deltebre ens vam posar en contacte amb l’autor local per tal de donar-li les explicacions oportunes. Paral·lelament, també se li va facilitar l’oportunitat de pintar el mural novament si així ho considerava oportú al mateix lloc o en qualsevol altre lloc.