L’Ajuntament de Deltebre obre la segona convocatòria dels ajuts als sectors econòmics afectats per la COVID-19

L’Ajuntament de Deltebre ha obert una nova convocatòria d’ajuts als sectors econòmics del municipi per tal de pal·liar els efectes que la COVID-19 està causant en el dia a dia de les famílies de Deltebre. En aquest sentit, i fins al dia 15 de novembre, les empreses, comerços i autònoms que no es van presentar a la primera convocatòria, tindran l’oportunitat de sol·licitar el seu ajut a l’Espai de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “en un context com l’actual hem d’estar al costat de la ciutadania i al costat del sectors econòmics del municipi per tal d’ajudar-los i que ningú es quedi enrere”. Soler ha afirmat que “amb aquesta segona convocatòria volem obrir la possibilitat a què noves empreses es puguin beneficiar dels ajuts de l’Ajuntament de Deltebre”. En la primera convocatòria dels ajuts es van atorgar més de 80.000€ entre 160 empreses, comerços i autònoms, amb una mitjana de 500€ d’ajut.

Totes les empreses interessades en aquesta segona convocatòria es poden dirigir a l’Espai de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre, ubicat al costat de l’Ajuntament de Deltebre, on rebran una atenció individualitzada per tal de facilitar la presentació de la documentació corresponent i així agilitzar els tràmits. Es pot demanar cita prèvia al telèfon 622015070. Tota la informació es pot trobar en aquest espai web.