Imatge2

L’Associació de Veïns de Sant Ramon guanya el Premi a la Millor Rua del Carnaval 2022

Aquesta vegada, ni la pandèmia, ni el vent ni el fred han pogut evitar que la Rua del Carnaval de Deltebre torni a omplir de llum i de color els carrers del municipi. Han estat un total de 14 comparses, amb més de 600 persones, les que han desfilat en una tarda primaveral que ha estat marcada per la disbauxa i per la il·lusió de retornar a una renovada normalitat.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el Carnaval de Deltebre ha d’esdevenir el punt d’inflexió i també el punt de retorn a la plena activitat als carrers del nostre municipi i als actes que durant aquests anys ens han ajudat a impulsar la marca Deltebre arreu del territori”. Soler ha volgut agrair “la implicació, dedicació i esforç de la Comissió de Festes, dels voluntaris i voluntàries, i també de les diferents entitats i colles d’amics que han participat en una edició del Carnaval que ha estat marcada per la pandèmia i les afectacions climatològiques”. Recordem que la Rua del Carnaval es va suspendre al mes de febrer per la sisena onada de la pandèmia, i la darrera setmana pel temporal de vent que va afectar Deltebre.

Les comparses guanyadores        
Enguany el jurat ha decidit que el premi a la Millor Rua del Carnaval de Deltebre sigui per a l’Associació de Veïns de Sant Ramon. Aquest guardó significa que aquesta comparsa l’any vinent regnarà el Carnaval 2023 i tindrà l’honor d’encapçalar la Rua.

Més enllà d’aquest premi, també s’han lliurat cinc guardons més: Premi a la millor Carrossa, Quinta 2018; Premi a la Disfressa Més Original, Colla Pam Dalt Pam Baix; Premi a la Millor Disfressa, Associació de Dones de Deltebre; Premi a la Millor Coreografia, Grup Kiuba; I, finalment, premi a la Comparsa Més Xaladora, Associació de Veïns de Jesús i Maria.

La regidora d’Actes, Equipaments i Festes, Carme Franch, ha destacat que “avui és un dia per a sentir orgull d’un municipi al qual no li han posat mai res fàcil, però que té gent amb principi, valors i xaladora que fa possible esdeveniments de primer nivell com el cas del Carnaval”. La Rua del Carnaval de Deltebre ha clos els diferents actes que l’Ajuntament de Deltebre ha organitzat en motiu del Carnaval.

Darreres notícies