283439356_335953465320081_4748692006460654341_n

Mescla bat rècords d’assistència amb més de 27.000 degustacions, quasi el triple que en la seva darrera edició

El canvi d’ubicació de la DeltaFira i de Mescla ha estat un clar impuls per entendre l’èxit de participació d’aquest cap de setmana. Han estat més de 27.000 les degustacions que s’han venut, suposant una edició de rècord que ha permès gairebé triplicar les degustacions venudes en la mostra de l’any 2019, la darrera abans de la pandèmia, on es va arribar a les 10.500 degustacions.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “aquestes xifres han trencat totes les nostres expectatives, però són una mostra de la gran projecció que està tenint Deltebre durant aquests darrers anys”. Soler ha qualificat Mescla com “una fira de referència de país que és orgull de poble, que ens permet confluir sabors i paisatge en un entorn únic, i que ens mostra, una vegada més, que amb treball, esforç i il·lusió, tot és possible”.

Durant tot aquest cap de setmana, l’activitat a Mescla ha estat frenètica des del moment se la seva obertura, a les 11h del matí, fins al moment de la seva clausura. Més enllà de les demostracions de cuina, cal destacar que l’obertura al riu de la fira ha permès gaudir de noves experiències. Entre aquestes, el tast de vins i tapes amb barca pel riu Ebre o el passejos amb barca de vela llatina. En el marc de la seva clausura, l’alcalde ha donat les gràcies a totes les persones que amb el seu treball han fet possible l’èxit i organització de Mescla.

A més, l’alcalde ha explicat que “aquesta primera experiència tan positiva de la fira al Parc Fluvial del Delta ens obre la porta a seguir innovant i a començar a dissenyar una Mescla, la de l’any 2023, que ens ha de consolidar aquesta aposta d’obertura al riu”. Mescla i DeltaFira han format part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Deltebre per commemorar els 45 anys de la segregació de Tortosa.

Darreres notícies