Imatge

Més de 1.600 alumnes inicien les classes aquesta setmana a Deltebre

Aquest dilluns 5 de setembre, l’alumnat de les escoles de l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel, i de l’escola bressol “l’Hortet”, han tornat a les aules amb motiu de l’inici del curs escolar. El dimecres vinent també ho faran els i les alumnes de l’Institut de Deltebre. En total, 1.611 alumnes que aquesta setmana s’incorporaran a les aules.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i de la regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, han visitat els tres col·legis i l’escola bressol per comprovar les diferents tasques de manteniment que s’han realitzat al llarg de l’estiu i també per intercanviar opinions amb l’equip directiu dels centres i de les AMPA.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “durant aquest estiu hem prioritzat els treballs de manteniment de les escoles per tal que els xiquets i xiquetes tinguin les màximes prestacions possibles en el moment d’iniciar el curs”. Les tasques de manteniment es realitzen durant tot l’any, tot i que és durant l’estiu quan aquestes s’intensifiquen. Paral·lelament, la visita d’avui també ha servit per projectar les properes accions que s’han de dur a terme a càrrec del mateix ajuntament.  

Darreres notícies