Imatge

L’Associació de Veïns del Barracot revalida el premi a la Millor Comparsa del Carnaval de Deltebre

Nou èxit de participació i d’assistència a la Rua del Carnaval de Deltebre, un esdeveniment que durant tots aquests anys s’ha consolidat i enfortit fins a esdevenir, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en “una de les activitats de referència del territori, i que ens ajuda a exportar i projectar el nom de Deltebre ben amunt”. 

Enguany han estat divuit les comparses que han desfilat durant la Rua, amb gairebé un miler de participants que han traslladat la llum i el color als carrers de Deltebre. També al Centre Esportiu del Delta on enguany, com a novetat, s’han realitzat les diferents actuacions de les comparses amb unes grades plenes de gom a gom i amb un públic que ha gaudit de les diferents coreografies que els i les participants han presentat. 

Soler ha realçat “l’aposta que al seu moment es va fer des del Govern municipal per impulsar una activitat que a hores d’ara està marcada en vermell al calendari dels veïns i veïnes de Deltebre, i que reforça i impulsa la cohesió social entre la ciutadania gràcies a la participació de tanta i tanta gent”. 

Els guanyadors. 

Novament, el jurat ha tingut una feina difícil per escollir a les comparses guanyadores. En tot cas, s’han posat d’acord per atorgar el premi a la Millor Comparsa, valorat amb 600 €, a l’Associació de Veïns del Barracot, la qual revalida novament aquest premi amb una temàtica referent al canvi climàtic i amb el bosc com a protagonista principal.

La resta de premis s’han distribuït de la següent manera: el premi a la Millor Carrossa (400 €) ha caigut en mans de la Quinta del 2018; El premi a la Comparsa més Original (300 €) se l’ha endut l’Associació de Veïns de Sant Ramon; El premi a la Millor Coreografia (300 €) ha estat per a l’Associació Viu, Balla i Somriu; El premi a la Millor Disfressa (300 €) s’ha atorgat a l’Associació de Veïns de Jesús i Maria; I, finalment, la Comparsa més Xaladora (300 €) ha estat per a l’Associació Seguim Xalant,

Després de l’atorgament dels diferents premis, la nit ha continuat amb un sopar de germanor, entre les comparses i públic, i també amb l’actuació del grup de versions LesQueFaltaBand. Tant el sopar, com la música en directe, com la posterior festa jove, també han esdevingut novetats en aquesta edició del Carnaval de Deltebre. 

Darreres notícies