Imatge

Deltebre ret homenatge a la figura de Paco Morales projectant la seva obra a DeltArt

L’espai expositiu DeltArt acull, des d’aquest cap de setmana, l’exposició Paco Morales, artista polièdric i tumultuós (1949-2023). Una exposició que, tal com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la seva inauguració, “vol posar en relleu el llegat d’una persona que, des del seu talent, i també des de la seva humilitat, ha estat un referent cultural de Deltebre i del territori”.

L’exposició esdevé un homenatge a la figura d’un artista polifacètic i representa un camí d’aventures i de coneixences de la seva àmplia obra: pintura, escultura, fotografia, vinyetes de còmics, llibres, etc. El recorregut s’estructura a partir de tres punts de trobada, el Trinket (1975), l’Havana (1988) i l’Universal (1995), que han estat claus per entendre la seva obra.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals, Eva Marin, ha explicat que “DeltArt és un espai de creació, de trobada i de reflexió. Un espai per donar veu a la cultura i per projectar l’obra d’artistes que han estat i que són referència al territori, com és el cas d’aquesta exposició retrospectiva que ens acompanyarà durant els pròxims dos mesos i que ens ajudarà a conèixer encara més la figura d’una persona, Paco Morales, qui ha estat un dels artistes amb més projecció del Delta”.

L’obra es podrà visitar fins al dia 25 de maig a DeltArt. Podeu consultar horaris i més informació al web www.deltebre.cat.

Darreres notícies