WhatsApp Image 2024-04-09 at 17.50.58 (1)

L’Ajuntament de Deltebre assoleix novament el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament de Deltebre ha revalidat, novament, el Segell Infoparticipa que atorga cada any la Universitat Autònoma de Barcelona i que valora la transparència de la web municipal, com també la qualitat en la informació pública. Enguany, l’Ajuntament ha assolit novament una puntuació del 96%, de manera que ha complert amb 50 dels 52 indicadors que des de la universitat es valoren per a concedir aquest guardó.

Aquesta és la cinquena vegada que l’Ajuntament de Deltebre obté el Segell Infoparticipa, un fet que per al tinent d’alcaldia de #DeltebreEficient, Andreu Curto, consolida l’aposta “que estem duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre per impulsar una gestió transparent i participativa, pel rendiment de comptes i per facilitar, mitjançant una informació entenedora i actualitzada, que els veïns i veïnes puguin disposar de tota la informació a l’espai web”.

Deltebre és un dels 116 ajuntaments, dels 947 de tota Catalunya, que ha obtingut, en aquesta edició, el Segell Infoparticipa. Des de l’any 2014, la transparència de la web i de la qualitat en la informació pública de l’Ajuntament de Deltebre ha anat augment de forma progressiva i significativa. De fet, l’any 2014 l’Ajuntament de Deltebre va suspendre amb una puntuació del 34,15%.

Darreres notícies