Imatge

L’Ajuntament de Deltebre adjudica les obres d’ampliació de l’escola bressol l’Hortet

El vinent curs escolar 2024/2025, l’escola bressol l’Hortet donarà cabuda a 58 xiquets i xiquetes més gràcies a les obres d’ampliació que durà a terme l’Ajuntament de Deltebre durant les properes setmanes. Una actuació que amplia el nombre actual d’aules i espais, com també promou la reforma d’algunes de les aules existents.  

La inversió per a executar aquestes obres ascendirà al voltant de 565.000 €, i està finançada entorn d’un 85% mitjançant una subvenció de la Generalitat de Catalunya, assolida a partir de les gestions efectuades pel Govern municipal. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat “l’ampliació de l’escola bressol ens permetrà, per una banda, donar cabuda a la futura demanda existent causada per l’inici de la gratuïtat de les places I2 i, per altra banda, adequar les instal·lacions per tal que els xiquets i xiquetes, com també les seves famílies, puguin gaudir d’un equipament adaptat a les seves necessitats”.   

En aquest sentit, les obres d’ampliació faran augmentar el nombre de places disponibles de l’escola bressol per als veïns i veïnes del municipi. Així, en lloc de les 111 places vigents, se’n podran oferir 169. Paral·lelament, a banda de l’ampliació i reforma, les obres també consistiran en la incorporació d’una zona de cautxú als patis exteriors, la ubicació de tendals de cobriments i la plantació d’arbrat.

Darreres notícies