WhatsApp Image 2024-04-25 at 14.24.17 (2)

L’Ajuntament de Deltebre amplia el cementiri municipal amb la construcció de 102 nínxols aquests darrers quatre anys

Aquesta mateixa setmana s’han finalitzat les obres de construcció de 48 nous nínxols al cementiri municipal, actuació que ha tingut un cost econòmic de 28.098 € i que se suma a la resta d’ampliacions projectades per part de l’Ajuntament de Deltebre durant aquests darrers quatre anys.

En aquest sentit, des de l’any 2021 s’han construït un total de 102 nínxols, amb una inversió que frega els 60.000 €. Per a la regidora d’Identitat Corporativa, Equipaments i Actes, Carme Franch, aquesta inversió “ens permet, per una banda, dona cobertura a la necessitat d’ampliació del cementiri i, per altra banda, donar continuïtat a les obres de millora i adequació que estem duent a terme, i que hem impulsat des de la nostra arribada al Govern municipal”.

De fet, durant tots aquests anys s’ha estat treballant per a millorar les instal·lacions del cementiri i el seu manteniment, i per oferir un major servei i atenció. Exemples en són la ubicació dels espais en memòria a totes les persones que van perdre la seva vida durant la Guerra Civil, en memòria de les persones traspassades per la COVID-19 i també l’espai de Dol Perinatal. O bé la renovació dels lavabos, la construcció d’una capella i la reparació del mur exterior.  

Darreres notícies