1 (3)

Mescla supera les 94.000 degustacions i es consolida com a fira de referència del territori i del país

Cap de setmana intens al municipi de Deltebre, on en el marc de la commemoració dels 47 anys del municipi, s’ha celebrat una nova edició de Mescla i DeltaFira. Enguany, s’han trencat novament les expectatives i s’ha arribat a les 94.751 degustacions, superant les 67.000 assolides en la darrera edició i, al mateix temps, deixant ben lluny les 27.000 distribuïdes durant la fira de l’any 2022.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “estem davant d’un èxit absolut i rotund que mai ens podíem imaginar quan vam començar, l’any 2016, a idear i a impulsar aquesta fira”. Soler ha reafirmat que “DeltaFira i Mescla són orgull de poble, són aparador del bo i millor del nostre producte, cuina paisatge, i són també un clar exemple de la immensa transformació que està vivint Deltebre durant aquests darrers anys”.

Soler ha agraït a totes les persones, empreses, comerços, col·laboradors i col·laboradores que han fet possible aquesta nova edició de Mescla. Una edició que ha emplenat de forma permanent el recinte durant els seus tres dies, del 18 al 20 de maig, i que ha comptat amb la participació de sis cuiners amb Estrella Michelin, més d’una vintena de demostracions de cuina, i més d’una quarantena d’activitats entre les quals, per exemple, cal destacar els tastos de Mescla de Bord.

Darreres notícies