Imatge

Deltebre enceta les Jornades Gastronòmiques del Musclo amb 19 restaurants participants

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat, al bell mig de la Badia del Fangar, una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo, les quals sota el nom de Sabor a Badia apleguen un total de 19 restaurants i 4 peixateries del municipi que ofereixen el seu producte amb diferents lots.

Aquestes jornades, que comencen aquest dijous 20 de juny i s’allargaran fins al dia 30 del mateix mes, s’emmarquen en el cicle gastronòmic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR. Segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, esdevenen “una nova oportunitat per continuar degustant el sabor i l’essència del Delta, i per projectar tots aquells atractius que ens generen valor afegit, que són aparador del bo i millor de Deltebre i del Delta de l’Ebre, i que ens permeten treballar en la línia de Desestacionalitzar el turisme”.

De fet, el musclo és un dels productes estrella del territori. Amb paraules del vicepresident de la Federació de Productors de Musclos del Delta de l’Ebre (FEPROMODEL), Hogan Castells, a la Badia del Fangar es produeixen 800.000 quilos de musclo a l’any gràcies a les condicions i a la qualitat de l’aigua. A més, les temperatures d’aquest any permeten confiar en una bona collita.  

Enguany, és l’edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo que compta amb més participació de bars i restaurants. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, ha volgut agrair la seva implicació i també la seva voluntat per “impulsar propostes culinàries de primer nivell i atractives, i que en alguns casos també són innovadores. Un fet que ens ajuda a donar a conèixer encara més el producte i les seves varietats culinàries”.  

Com en les darreres edicions, enguany també s’ha facilitat a les peixateries del municipi a promocionar el seu producte en el marc de les jornades. Tota la informació es pot consultar a la web www.deltebre.cat.

Darreres notícies