DCIM100MEDIADJI_0320.JPG

Mobles Delta serà el nom del nou carrer de Deltebre que connecta els carrers Cambra i Dr. Martí Buera

La sessió plenària del mes de juny de l’Ajuntament de Deltebre ha decidit aprovar el nomenclàtor del nou carrer originat a partir de les obres de desenvolupament del Pla de Millora Urbana número 17, el qual s’origina a partir de la construcció d’una nova superfície comercial. El nom d’aquest carrer, que permetrà unir els carrers Cambra i Dr. Martí Buera, serà Mobles Delta.

“Aquesta proposta té la finalitat de realçar la imatge emblemàtica d’una empresa propulsora de l’activitat industrial al municipi, i que va permetre la generació de molts llocs de treball i, en conseqüència, la dinamització econòmica de Deltebre”, ha destacat el portaveu del Govern municipal, Andreu Curto.

Més enllà del nom del carrer, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha anunciat que es dissenyarà una recreació de la nau de Mobles Delta, la qual s’instal·larà a la Plaça de les Dones una vegada estigui finalitzada. Cal recordar que l’antiga nau de Mobles Delta es va enderrocar el 7 d’agost de l’any 2017 a causa del seu estat de ruïna. En aquest mateix emplaçament, a hores d’ara, s’ubica la plaça de les Dones, la qual també s’ha ampliat a conseqüència de les mateixes obres de desenvolupament del Pla de Millora Urbana número 17.

El grup d’ERC Deltebre, mitjançant el seu portaveu, Joan Alginet, ha mostrat la seva postura favorable a la proposta del Govern municipal atès que “el fundador de Mobles Delta va ser un avançat el seu temps, un pioner que al seu moment va facilitar l’impuls del nostre municipi”.

Darreres notícies