IMG_9695

Deltebre inicia la temporada d’estiu amb la hissada de la Bandera Blava i reforçant el cos de la Policia Local

L’Ajuntament de Deltebre ha estat treballant aquestes darreres setmanes per enllestir el nucli de Riumar davant l’arribada de la temporada amb major presència de visitants. En aquest sentit, aquest mateix dilluns s’ha dut a terme l’acte simbòlic d’hissada de la Bandera Blava, que ha anat a càrrec del copropietari del Restaurant Vistamar, Néstor Bertomeu, i també s’ha posat en funcionament, un any més, el servei de Biblioplatja, amb horari d’obertura de tots els dies de la setmana de les 17 a les 20 h.  

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “l’enfortiment del sector turístic i la dignificació del nucli de Riumar han estat i són dos dels eixos principals de l’acció de Govern que estem implementant. Per aquest motiu, des de la nostra arribada al Govern municipal hem estat treballant per transformar el nucli i convertir-lo en un pol d’atracció turística de primer nivell on s’uneix la gastronomia i el paisatge”.  

Aquest acte dóna el tret de sortida a les diferents activitats i iniciatives que impulsa l’Ajuntament de Deltebre durant tot l’estiu, amb la col·laboració i suma de diferents entitats. De fet, a Riumar es projecten més d’una quinzena d’activitats durant els mesos de juliol i agost, entre les quals destaquen, per exemple, el primer campionat de Futbol Platja, que es durà a terme el cap de setmana del 13 i 14 de juliol, les caminades, rutes amb caiac, o les diferents festes temàtiques i concerts que es celebraran a la Plaça Europa.

La regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, ha subratllat que “volem que la gent que ens visita gaudeixi de la millor experiència possible i és per això que, any rere any, incrementem els serveis i oferim un ampli ventall d’activitats per a tots els públics amb la finalitat de donar resposta  a les inquietuds no només dels turistes, sinó també dels nostres veïns i veïnes”.   

Pel que fa a les millores al nucli, i més enllà de les habituals accions de manteniment de la neteja de la platja, carrers i zones verdes, s’ubicarà un espai sense fum a la platja i una nova passarel·la d’accés per a les persones amb mobilitat reduïda, s’han suprimit les barreres arquitectòniques del Passeig Marítim de Riumar, i s’estan executant les obres de l’Àgora de Riumar, un punt de trobada polivalent per als veïns i veïnes, i visitants.

Finalment, cal subratllar que aquest mateix dilluns s’han incorporat sis nous agents al cos de la Policia Local de Deltebre per reforçar la seguretat i la mobilitat, i també per donar compliment a les ordenances i a la bona convivència. Més enllà del patrullatge amb automòbil, la Policia Local també patrullarà amb bicicleta i quad.

Darreres notícies