Imatge

Més de 900 xiquets i xiquetes gaudeixen dels campus d’estiu a Deltebre

El municipi de Deltebre acull, durant el transcurs de l’estiu, un total de 10 campus escolars i poliesportius que ofereixen diverses activitats per als infants i joves. En aquest sentit, fins a 911 xiquets i xiquetes han gaudit o estan gaudint actualment dels campus que es duen a terme al Centre Esportiu del Delta, a les escoles de l’Assumpció, Riumar, Sant Miquel i l’Hortet, i a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres i Claudio Flores.

Aquest matí, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #Deltebre Actiu, Robert Bertomeu, i de les regidories Vicky Albiol, Jordi Bertomeu i Carme Franch, han visitat els diferents campus per conèixer de primera mà el seu funcionament. L’alcalde ha aprofitat la visita per agrair al conjunt de les entitats, també a les escoles i AFA, la seva implicació i treball “per organitzar uns campus d’estiu de qualitat, que ofereixen un ampli ventall d’oportunitats i d’alternatives de lleure a tots els xiquets i xiquetes i, en conseqüència, a les seves famílies”.

Aquest any s’estrena un nou campus, Somia Despert, dirigit als xiquets i xiquetes amb necessitats especials i que s’emmarca en la línia de fer de Deltebre un municipi més inclusiu. Els campus, organitzats per les escoles del municipi i per les entitats Tennis Racket Delta Smash, Feel Dance, Avatars Academy, Seguim Xalant! i Mil Somriures se duen a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre, que cedeix les instal·lacions necessàries i el material logístic sol·licitat atenent la seva disponibilitat.

També com a novetat, les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta esdevenen aquest estiu seu d’un dels campus de referència del bàsquet català. Es tracta, en aquest cas, del Campus Holdat, el qual aplega a més de 400 xiquets i xiquetes que realitzaran entrenaments per a millorar els diferents aspectes del bàsquet.

El campus està organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Bàsquet i per la Fundació del Bàsquet Català, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre. De fet, les parts han signat un conveni de col·laboració durant els vinents tres anys que suposa una contraprestació econòmica per a l’Ajuntament, i que a més també consolidarà l’estada del Campus Holdat al municipi de Deltebre i, en conseqüència, facilitar la pràctica de nous esports.

El Campus Holdat inclou entrenaments col·lectius, entrenaments de tècnica individual, de preparació física i altres aspectes relacionats amb el bàsquet. Enguany, més enllà de participants i entrenadors de Catalunya, també hi ha xiquets i xiquetes de les Illes Balears, Cantàbria, Andalusia, Comunitat Valenciana, i Castellà i Lleó, entre altres comunitats.

Darreres notícies