Imatge

Deltebre ubica cinc espais per impulsar el reciclatge de les càpsules de cafè

L’Ajuntament de Deltebre continua la seva aposta per la sostenibilitat i la cura del medi ambient amb la instal·lació de quatre nous espais específics per al reciclatge de càpsules de cafè. Aquesta iniciativa, que s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana, respon a la voluntat del Govern municipal de disposar de punts de reciclatge adequats per a aquest tipus de residus, dels quals no es disposava d’un sistema de gestió específic.           

Els nous espais de reciclatge estaran ubicats als dos mercats municipals, a la deixalleria, al punt verd de Riumar i també al reciclamòbil per així facilitar l’accés a tota la població. Aquests punts recolliran càpsules de cafè tant de plàstic com d’alumini, permetent-ne un tractament adequat per minimitzar l’impacte ambiental d’aquests residus.      

Segons ha destacat la regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, “aquesta nova acció forma part del nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. En aquest sentit, volem que els veïns i veïnes tinguin les eines necessàries per participar activament en la gestió responsable dels residus”. La regidora també ha recordat que el reciclatge de càpsules de cafè és un pas més en el conjunt d’iniciatives de millora ambiental que l’Ajuntament ha posat en marxa en els darrers anys, i ha fet una crida a la ciutadania perquè faci ús d’aquests nous espais.         

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Deltebre reafirma la seva voluntat de fomentar iniciatives que contribueixin a la protecció del nostre Delta i a la reducció de la contaminació, tot implicant la participació de la ciutadania en el procés.

Darreres notícies