25a2f53a-c1ce-401f-8a67-239540416234-900x506

La Policia Local de Deltebre i Mossos d’Esquadra desmantellen un punt de producció i emmagatzematge de drogues

Agents de la Policia Local de Deltebre i dels Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 27 de setembre un punt d’emmagatzematge de drogues al nostre municipi. Arran de les gestions dutes a terme des d’aquell dia, també s’ha detingut a un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació va començar quan els propietaris d’un magatzem en desús ubicat al carrer Sant Miquel de Deltebre, van trobar-hi tota mena d’objectes que no eren seus. Després de posar-ho en coneixement dels mossos i de la Policia Local, els agents van accedir a l’interior. Inicialment hi van localitzar un total de 6 kg d’haixix repartits en seixanta-sis tauletes valorades en el mercat il·lícit de substàncies, en més de 41.000 €.

A més, també van trobar-hi 368 grams de cabdells de marihuana valorats en 2.300 € més. Així mateix, el magatzem estava dotat de làmpades, transformadors elèctrics, tubs, ventiladors, filtres, adobs i altres materials per afavorir el creixement de les plantes. Els investigadors van detectar que a banda de la producció, el magatzem servia per preparar la distribució i venda al detall, atès que també van intervenir dues bàscules, picadors per esmicolar marihuana i petites bosses de plàstic individuals, transparents i amb sistema d’autotancament.

Policia Local i Mossos van buidar i traslladar tots aquests elements juntament amb vuit bicicletes, maquinària agrícola i diferents eines de treball, dos patinets elèctrics, ordinadors portàtils i altres aparells electrònics, instruments i equips de so, consoles de videojocs i altres objectes localitzats a l’interior de l’esmentat magatzem.

Actualment ambdós cossos policials treballen conjuntament per determinar la procedència de tot aquest material amb l’objectiu de poder retornar-lo als seus lícits propietaris, ja que podria haver estat sostret durant els darrers dos o tres anys a Deltebre. L’home detingut aquest migdia com a presumpte responsable d’utilitzar aquest magatzem en desús com a punt de producció i emmagatzematge de substàncies estupefaents, així com de possibles objectes robats, passarà en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

Darreres notícies