Cartipa?s2

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Deltebre incorpora la regidoria de Transparència i la d’Inserció Laboral

L’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre ha presentat el nou cartipàs després de la incorporació de Robert Bertomeu com a nou regidor del govern municipal a causa de la renúncia de Carme Franch. Com a novetat, el cartipàs presenta la creació de tres noves regidories: la de Transparència, la d’Inserció Laboral i la d’Activitats, i la modificació d’algunes de les delegacions dels regidors.

Aquest cartipàs, en xarxa, continua dividit en quatre grans àrees: Àrea d’Afers Interns i Institucionals, Àrea de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Àrea de Dinamització Territorial i Imatge de Poble i, finalment, Àrea Dinamització Social i Participació Ciutadana. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb aquest cartipàs es continua treballant en la línia d’agilitzar la comunicació i col·laboració entre els diferents membres del govern, així com seguir millorant el servei l’atenció que es presta a la ciutadania”.

Kilian Franch continua com a tinent d’alcalde de l’Àrea d’Afers Interns i Institucionals. Una àrea que agrupa els departaments de Personal, Gestió Interna, Relacions Institucionals, Atenció Ciutadana, gestionades totes elles pel mateix Franch, i Hisenda, Protocol i la nova cartera de Transparència que estan coordinades per Lluïsa Ventura. L’alcalde ha explicat, en relació a aquesta nova regidoria, que “des del govern municipal estem treballant per tal d’obrir totes les dades a la ciutadania de manera que tothom estigui informat sobre les decisions, gestions i estadístiques de l’Ajuntament de Deltebre”.

L’Àrea de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic està encapçalada per la tinenta d’alcalde, Anna Giménez. La tinenta dirigirà i coordinarà la Revalorització Econòmica, Foment de l’Ocupació i Enfocament Turístic. Dins d’aquest àmbit, Francisco Castro, que esdevé el nou portaveu del govern, continua assumint les competències de regidor d’Acció Comercial i Fires.

La tinença d’alcaldia de l’Àrea de Dinamització Territorial i Imatge de Poble correspon a Salvador Bertomeu, que presideix la regidoria de Gestió Territorial. En aquesta àrea s’adscriu també Kilian Franch com a regidor de Planificació Territorial i Sector Primari. Per la seva banda, Robert Bertomeu, el nou regidor, assumeix la regidoria d’Imatge de Poble i Francisco Castro segueix al capdavant de Seguretat i Mobilitat i de la nova regidoria d’Activitats.

Finalment, l’Àrea de Dinamització Social i Participació Ciutadana estarà gestionada pel nou tinent d’alcalde Carlos Serra. Serra coordinarà i dirigirà Ensenyament, Comunicacions, Festes, Participació Ciutadana i Joventut. Dins aquesta àrea s’adscriuen Robert Bertomeu, com a regidor de Promoció Esportiva i Teixit Associatiu, Anna Giménez al capdavant de Foment Cultural i Dones, i Lluïsa Ventura com a regidora d’Atenció a les Persones, Gent Gran i Inserció Laboral.

Darreres notícies