Activitats destacades

Activitats destacades

El Carnaval 2022

El carnaval és una de les celebracions més esperades durant tot l’any. De fet, la Rua del Carnaval que es celebra en dissabte a la tarda, compta amb la participació de més de 1.200 veïns i veïnes del municipi a partir de més de 25 comparses que vesteixen de gala els carrers de Deltebre. A banda de la pròpia rua, el Carnaval a Deltebre també està configurat per diferents activitats com, per exemple, el concurs de disfresses canines, la festa jove o la festa infantil.

Quan es fa? Abril
On es fa? Diferents emplaçaments del municipi
Consulta la programació del Carnaval 2022 en aquest enllaç 

Multimèdia

Mescla

Mescla és la mostra de Gastronomia, Turisme i Paisatge de les Terres de l’Ebre que enguany es celebrarà a Deltebre durant el 18 i 20 de maig. Tres dies on la cuina de primer nivell i les experiències es confluiran per esdevenir un aparador del bo i millor del territori. Així, a Mescla podràs degustar els plats típics del Delta de l’Ebre, assistir a maridatges i cates de vins, gaudir de la cuina en directe dels cuiners més rellevants de les Terres de l’Ebre i assistir a xerrades i conferències sobre producte local i de proximitat.

Quan es fa? Del 20 al 22 de maig de 2022
On es fa? A determinar

Multimèdia

Deltebre Motor

Deltebre Motor neix amb la idea de dedicar un cap de setmana al món del motor amb diverses activitats per a tots els públics i exposicions de vehicles.

En la seva primera edició, la plaça Vint de Maig va ser la ubicació d’un espai d’exposicions tant per als concessionaris de vehicles de primera i segona mà, un total de 5, com també per a la demostració de vehicles antics i tuning. En aquesta mateixa zona també s’hi va instal·lar un karting infantil i una simulador de videojocs de carreres.

Alhora, als terrenys ubicats davant de l’Escola Municipal de Música “Espiga d’Or” es va celebrar una exhibició de MotoTerra i una exhibició de 4×4.

Quan es fa? Pendent de confirmar
On es fa? Pendent de confirmar

Multimèdia

Les Festes de l’Arròs

Les Festes de l’Arròs són l’ocasió perfecta per viure de primera mà l’escenificació de les diferents feines que realitzaven els nostres avantpassats durant el cicle d’aquest cultiu: La Plantada (al juny) i La Sega (al setembre). Prepara’t per entrar dins de l’arrossar i sentir la sensació tan única d’endinsar-te en el fang. I després, que comenci la festa: jota ballada, dinar popular, teatre, jocs tradicionals…

Quan es fa la Plantada? 12 de juny de 2022
Quan es fa la Sega? 11 de setembre de 2022
On es fa? Finca de Bombita

Multimèdia

Festes Majors

Les Festes Majors del municipi es celebren durant el mes d’agost amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. En aquest sentit, a banda dels tradicionals esdeveniments taurins que es realitzen, també cal posar èmfasi amb les nits de ball, la competició d’”autos locos”, el tobogan aquàtic, dinars populars, concerts, la xaranga pels bars del municipi, etc.

Quan es fa? pendent de concretar
On es fa? diferents zones del municipi

Multimèdia

Jornades Gastronòmiques

Des de l’Ajuntament de Deltebre organitzem anualment un cicle de jornades gastronòmiques per posar en valor la gastronomia del municipi. D’aquesta manera, al llarg de l’any s’organitzen les jornades de la tellerina, del musclo, de l’arròs i de l’ànec amb la participació dels diferents restaurants i bars del municipi. Així, durant dues setmanes, tants els veïns i veïnes com la gent que ens visita té l’oportunitat de gaudir dels millors productes del Delta de l’Ebre cuinats cercant la seva excel·lència al paladar.

Jornades de la Closca: de l’11 al 27 de març de 2022
Jornades del Carnaval: del 25 de març al 3 d’abril de 2022
Jornades del Musclo: pendent de confirmar
Jornades de l’Arròs: pendent de confirmar
Jornades de l’Ànec: pendent de confirmar

Multimèdia

Premis Deltebre

En el marc de la celebració dels 40 anys de Deltebre, l’Ajuntament va realitzar la primera edició dels Premis Deltebre. Uns guardons que tenen la finalitat de reconèixer totes aquelles persones, entitats i empreses que, en els seus respectius àmbits o sectors, han ajudat a projectar la imatge de Deltebre o han realitzat algun acte o servei rellevant per al conjunt de la ciutadania.

En aquest sentit, els guardons estan distribuïts en 12 categories: Especial, Delta de l’Ebre, Trajectòria Exterior, Cultura, Esportiu, Enfocament Turístic, Gastronomia, Acció Empresarial, Jove, Acte destacat de l’any, Teixit Associatiu i Acció Cívica. Per a escollir els candidats, 3 per categoria, es dóna l’opció de participar al teixit associatiu del municipi i als càrrecs electes del consistori. Tot i això, són els veïns i veïnes de Deltebre majors de 16 anys els que escullen el guanyador mitjançant el portal Deltebre Participa! o votant físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Quan es fa? pendent de confirmar

Multimèdia

Triatló de Deltebre

Deltebre tornarà a ser la capital de l’esport del Baix Ebre amb al realització de la Triatló de Deltebre que aplegarà a més de 1000 atletes d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. El Triatló de Deltebre comptarà, tal com és habitual en aquest esport, amb una prova de natació, una de ciclisme i una d’atletisme. Les proves s’ofereixen en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dos o tres persones.

Quan es fa? 30 d’abril i 1 de maig de 2022
On es fa? Diferents zones del municipi

Multimèdia

Volta i Tapa’t

L’any 2017 es va celebrar la primera edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre, amb la finalitat de posar en valor el producte local i de proximitat i, al mateix temps, impulsar la dinamització comercial. Així, durant dues setmanes, es van poder degustar 8 tapes diferents que van ser apadrinades pel xef guardonar amb una estrella Michelin, Jeroni Castell. La voluntat és que aquest any 2018 es torni a repetir aquest projecte de manera que puguin participar més restauradors.

Quan es fa? Pendent de confirmar
On es fa? Pendent de confirmar

Multimèdia