Carlos Serra

Diplomat en Magisteri, amb l’especialitat en Educació Primària, Carlos Serra actualment desenvolupa la seva tasca professional al servei del consistori en combinació amb la docència com a mestre a l’Escola Sant Jaume, a Sant Jaume d’Enveja. També és conseller a l’oposició al Consell Comarcal del Baix Ebre pel Partit Demòcrata.

Més a prop

Ets molt jove, però ja saps de primera mà el que significa respondre a càrrecs de responsabilitat, sigui com a mestre com a membre del govern local. Alguna vegada han posat en dubte la teva professionalitat per la teva edat?

Sempre m’ha passat un fet curiós respecte a aquest tema, i és que sempre m’han posat més edat de la que tinc. Vaig començar a treballar de mestre amb la carrera recentment acabada i ja em posaven més edat de la que tenia i això sumat a què sóc una persona responsable amb tot allò que faig, crec que mai han dubtat de la meva professionalitat. L’avantatge d’aquest fet, és que avui en dia és a la inversa, em fan més jove per l’edat que tinc amb la mateixa responsabilitat i això és un bon senyal!

A què t’agrada dedicar el teu temps lliure?

A practicar esport, a passejar pel Delta i a estar i gaudir amb els meus, però val a dir que últimament no tinc el temps que voldria tenir.

Ens recomanes una sortida pel Delta?

No una, sinó moltes. Tenim un Delta meravellós. Recomano especialment una passejada per la Punta del Fangar fins a la Faroleta i si és una nit de lluna plena encara millor.

Un llibre, una pel·lícula i una cançó.

El llibre: Les ulleres de la felicitat. De pel·lícula no en tinc cap de preferida i de cançons moltes, sobretot aquelles que t’identifiquen, que desperten sentiment i et posen la pell de gallina.