Recuperació de la DeltaFira i Mescla


La tornada de DeltaFira era una de les grans demandes de la ciutadania. En aquest sentit, des del govern municipal s’ha treballar per tornar a restaurar una fira que s’havia deixat perdre i, al mateix temps, impulsar Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre. En aquesta darrera edició, al voltant de 10.000 persones han visitat la DeltaFira i Mescla. Alhora, aquesta última va vendre més de 6.000 degustacions.

 

Promoció del producte local i la gastronomia


Un dels valors afegits de Deltebre són els productes de qualitat i la rica i variada gastronomia. Per aquest motiu, i entre d’altres actuacions, s’han impulsat les jornades gastronòmiques per poder mostrar, d’aquesta manera, el bo i millor del nostre municipi a tots els veïns i veïnes i a totes les persones que ens visiten. En aquesta mateixa línia també cal destacar la creació de Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre.

 

Aposta pel turisme impulsant Riumar


El nucli de Riumar és un dels pols d’atracció turística més rellevants del municipi. Per aquest motiu estem treballant per a què Riumar disposi de millors serveis i infraestructures. Exemples d’aquest treball es poden concretar amb la instauració del Consell de Riumar, la recuperació del punt d’informació turística, els treballs de finalització de les obres, el projecte d’ampliació del Port, la redacció del projecte de depuradora, etc.

 

Recuperació de la bandera blava i noves passarel·les


Després de tres anys d’haver perdut aquesta distinció, la bandera blava ha tornat al municipi de Deltebre gràcies a les millores impulsades a la platja de Riumar. Entre aquestes millores, a banda de la neteja, cal destacar les noves passarel·les d’accés a la platja que a hores d’ara ja són una realitat tangible i permeten oferir a la ciutadania, i a tots els turistes que ens visiten, el millor accés possible per a gaudir de la platja.

 

Organització i impuls d’esdeveniments multitudinàris


Triatló Deltebre, Carnaval, Deltebre Dansa, Mescla, Lleida canta al Delta…són exemples d’actes que es celebren al municipi de Deltebre i que apleguen més de 1.000 persones. Des del govern actual es treballar per enfocar les activitats al turisme de manera que aquestes puguin generar un retorn econòmic al municipi.

 

Catàleg d’activitats d’estiu


Des de l’equip de govern, programem i planifiquem l’estiu amb diferents activitats d’oci, culturals i lúdiques per tal d’ampliar l’oferta d’esdeveniments dirigits a la ciutadania i enfocant-les al turisme. D’aquesta manera, a principis d’estiu la gent ja coneix les diferents activitats que es durant a terme al municipi de Deltebre.