lluis-soler

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que actualment encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019.

Actualment, a la Diputació de Tarragona exerceix com a segon vicepresident i president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. També és membre de la direcció executiva nacional del Partit Demòcrata.

Més a prop

Quants WhatsApp reps al dia?

Difícil, però més de 500 segur de mitjana. Hauríem de fer pedagogia perquè els WhatsApps no acabin sent una pèrdua innecessària de temps.

I quantes trucades?

Moltíssimes però quan estic a l’Ajuntament no porto el telèfon al damunt, ja que crec que és una falta de respecte que la gent et demani hora, s’hagi d’esperar bastants dies perquè l’atenguis i hagis de fer-los perdre el temps contestant trucades o WhatsApps. Em reservo dues estones al dia quan arribo o quan plego a la nit per tornar trucades i respondres WhatsApps.

Quan descanses?

El servei públic és 24 h dia, els 7 dies de la setmana. Intento reservar-me alguna mitja jornada per a mi de dilluns a diumenge però resulta complicat. Sempre hi ha urgències, actes o feina ordinària que has de fer en cap de setmana perquè entre setmana és impossible.

Quant espera la gent per poder parlar amb tu…

Donem hores però encara estem desbordats. Qualsevol visita després requereix gestió i temps que no es veu. Intentem que la primera visita sempre sigui amb el regidor delegat però jo atenc a tothom que m’ho demana amb visites concertades, ja des d’inici, de tres setmanes per impossibilitat de fer-ho abans. Ara bé, qualsevol urgència l’atenem al moment, sigui a mitjanit o en diumenge.