Aquestes són les 10 tapes de la primera edició del Volta i Tapa’t, amb la informació de l’establiment corresponent. Recordeu que les podreu gaudir de dijous a diumenge fins al 10 de novembre, i no oblideu omplir el passaport! Un cop tastades, ja podeu votar la vostra preferida fent clic al següent botó.
[metaslider id=4747]

Voleu votar? Feu clic al botó:


 


Cafeteria Bar 9 Pizzeria

Cucurutxo de pinya i foie (+ Copa de vi dolç)

Av. Germans Carsi, 36 // Tel. 977 48 98 50 i 606061222 // www.deltebreoci.com // deltebreoci@hotmail.com


Casa Nicanor

Deconstrucció de bunyols de bacallà (+ Canya)

C/ Major, 22 // Tel. 977480062 // info@nicanor.cat


Cafè Clàssic

Micuit de foie amb conserva i figues seques, armanyac i melmelada de taronja (+ Canya o copa de vi)

Av. Esportiva, 72 // Tel. 646721284 // Fb: Cafè Clàssic


Delta Hotel

Butifarra negra de caballa i calamar (+ Copa de vi “Lo Flamenc”)

Av. del Canal. Camí de la Illeta // 977 480 046 // www.deltahotel.net // reserves@deltahotel.net


Bar La Pedrera

Patates braves: puré de patata, patates palla, allioli i romesco (+ Canya o copa de vi)

Av. Goles de l’Ebre, 56 // Tel. 686334901


Bar Lo Mirador

Llauna elaborada de musclos del Delta de l’Ebre en escabetx (+ Canya)

C/ Reis Catòlics, 43 // Tel. 650958159 // panimirador@hotmail.com


Lo Raconet de Fermin

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà amb salsa tàrtara (+ Copa de vi blanc)

Passeig Marítim, 56 – Riumar // Tel. – 642027466 // Tel.2 – 977990548


Mas de Prades

Deconstrucció del pebrot del piquillo farcit de tonyina (+ Copa de vi blanc o negre)

Ctra. T-340 Km. 8 // 977059084 // www.masdeprades.cat // hotel@masdeprades.cat


Bar Rialto

Gotet de pop amb parmentier de patata i oli de pebre vermell (+ Cervesa o copa de vi)

Av. Ntra. Sra. de l’Assumpció, 127 // Tel. 977489951


Sushi Mc

Ostra amb algues i aire de fonoll (+ Copa de vi o cava)

Av. Esportiva, 59 // Tel. 626830723 // www.sushimc.net // info@sushimc.net